Σύλλογος Μαριολατών Παρνασσίδος

Από τις 25/03/2019 το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαριολατών Παρνασσίδος "Η Γέννηση της Θεοτόκου" απαρτίζουν οι:

  • ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ)
  • ΜΑΜΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΜΙΑΣ)
  • ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)
  • ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ)

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου, συγχωριανοί, φίλοι,

εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαριολατών Παρνασσίδος "Η Γέννηση της Θεοτόκου" σας καλωσορίζω στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Συλλόγου και κατ' επέκταση του χωριού μας. Με την ανανέωση της ιστοσελίδας mariolata.gr επιδιώκουμε την περαιτέρω ενδυνάμωση της επικοινωνίας τόσο με τα μέλη του Συλλόγου, όσο και με όλους τους κατοίκους της Μαριολάτας, των γύρω περιοχών και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο επισκέπτη.

Ισχυρή επιθυμία μας είναι να καταστήσουμε την ιστοσελίδα μας σημείο αναφοράς και πηγή ενημέρωσης για θέματα σχετικά με τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας, αλλά και να προασπίσουμε τις αξίες, τις σχέσεις και τους δεσμούς των συγχωριανών μας με την αγαπημένη μας Μαριολάτα. Κι αυτά, σε συνδυασμό με την βελτίωση της ποιότητας των πληροφοριών που είναι διαθέσιμες σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο επισκέπτη της περιοχής μας.

Στα χρόνια λειτουργίας του, ο Σύλλογος Μαριολατών Παρνασσίδος "Η Γέννηση της Θεοτόκου" έχει να επιδείξει πλούσια δράση με διάφορες δραστηριότητες και η συνέχεια στο έργο των Διοικητικών Συμβουλίων του παρελθόντος, με αντίστοιχο ενθουσιασμό και θέρμη, αποτελεί ιδιαίτερη προτεραιότητα για το νυν Διοικητικό Συμβούλιο.

Τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου παραμένουμε πάντοτε στη διάθεσή σας για ο,τιδήποτε μπορεί να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων του Συλλόγου και στην πρόοδο του χωριού μας.

Περιμένοντας πάντα τη γνώμη και τα σχόλιά σας,
με εκτίμηση,
Παπαγεωργίου Άρης