Οδικώς

Ερχόμενοι από την Νότια Ελλάδα

Παίρνετε την Εθνική Οδό "Αθηνών - Λαμίας (Θεσσαλονίκης)" με κατεύθυνση "Λαμία" ("Θεσσαλονίκη").

Μαριολάτα

Περνώντας την λίμνη "Υλίκη" φθάνετε στο "Κάστρο" κι εκεί επιλέγετε τον δρόμο προς "Ορχομενό". Περνάτε έξω από τον "Ορχομενό" και κατόπιν συναντάτε στο δρόμο έξω από την "Λιβαδειά" μια διαστάυρωση, η οποία σας οδηγεί αριστερά προς την "Λιβαδειά" και δεξιά προς την "Αταλάντη". Εσείς ακολουθείτε το δρόμο προς "Αταλάντη" (δεξιά).

Περνάτε την "Αγία Παρασκευή" και συναντάτε μια νέα διασταύρωση, στην οποία ο δρόμος συνεχίζει ευθεία για "Αταλάντη". Εσείς όμως πάτε αριστερά.

Συναντάτε την ένδοξη "Χαιρώνεια" με τον καμαρωτό Λέοντα και κατόπιν την "Κάτω Τιθορέα". Συνεχίζετε όλο ευθεία. Θα βρείτε μπροστά σας την κωμόπολη της "Αμφίκλειας" ("Δαδί" για τους ντόπιους).

Στη συνέχεια, συναντάτε μια νέα διασταύρωση, στην οποία αναγράφεται "Πολύδροσος (Σουβάλα)" αριστερά και "Μπράλος", "Λαμία" ευθεία. Στρίβετε αριστερά προς "Πολύδροσο". Επόμενο χωριό είναι η "Λιλαία (Κάτω Αγόριανη)". Συνεχίζοντας για περίπου 2 χιλιόμετρα, φτάνετε στην Μαριολάτα!

Ερχόμενοι από την Βόρεια Ελλάδα

Παίρνετε την Εθνική Οδό "Θεσσαλονίκης - Αθήνας" με κατεύθυνση προς "Αθήνα".

Μαριολάτα

Αφού περάσετε την "Λαμία", φθάνετε στην διαστάυρωση για "Άμφισσα" και "Πάτρα", οπότε αφήνετε την Εθνική και κατευθύνεστε προς "Άμφισσα".

Ο δρόμος αυτός σας ανεβάζει στη ράχη του όρους "Καλλίδρομου" και όταν αρχίζει πλέον η κατηφόρα, θα περάσετε το χωριό "Μπράλος".

Αφού περάσετε τον "Μπράλο", συνεχίζετε ευθεία προς "Γραβιά", όπου και θα δείτε πινακίδα που σας κατευθύνει να στρίψετε αριστερά προς "Μαριολάτα". Σε απόσταση περίπου 5 χιλιομέτρων βρίσκεται το χωριό μας!

Ερχόμενοι από την Δυτική Ελλάδα

Από το "Αντίρριο" κατευθύνεστε προς "Ερατεινή", "Γαλαξίδι".

Μαριολάτα

Μετά το "Γαλαξίδι" συναντάτε την "Ιτέα" κι από εκεί ακολουθείτε τις πινακίδες ώστε να πάρετε τον προορισμό για την "Αμφισσα".

Περνάτε έξω από την "Αμφισσα" και συνεχίζετε προς την "Γραβιά".

Συναντώντας την "Γραβιά", θα στρίψετε δεξιά προς "Μαριολάτα". Σε 5 χιλιόμετρα θα συναντήσετε το χωριό μας!